ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ετήσιο Συνέδριο Ευρωπαϊκού Δικτύου Βοηθών Μητρότητας EDN, Bιέννη 2018

Το Σεπτέμβριο του 2018 πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο Ευρωπαϊκού Δικτύου Βοηθών Μητρότητας EDN στη Bιέννη της Αυστρίας. Η Ελληνική αποστολή, απαρτιζόμενη από τη Μαρία Ανδρεουλάκη και την Ευτυχία Τοπούζη, παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος των Ελληνίδων βοηθών μητρότητας.

 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την αναφορά τους από το συνέδριο:

Αναφορά Συνεδρίου EDN 2018

Ετήσιο Συνέδριο Ευρωπαϊκού Δικτύου Βοηθών Μητρότητας EDN, Λονδίνο 2015

Εικοσιπέντε εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Δικτύου Βοηθών Μητρότητας (European Doula Network-EDN) από δεκατρείς χώρες συναντήθηκαν στον Λονδίνο φέτος για να μοιραστούν γνώσεις, να εμπνεύσουν η μία την άλλη και να ξεκαθαρίσουν τον ρόλο του δικτύου στην υποστήριξη γονέων και των οικογενειών τους.

 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την αναφορά τους από το συνέδριο:

Αναφορά Συνεδρίου EDN 2015

Συνέδριο DONA - Μεξικό 2012

Τον Ιούλιο του 2012 παρευρέθηκε Ελληνική αποστολή ως εκπρόσωπος των Ελληνίδων βοηθών μητρότητας στα 20ά γενέθλια του DONA International, στο ετήσιο συνέδριό του, στο Κανκούν του Μεξικού. Το ταξίδι αυτό πραγματοποιήθηκε χάριν στην ηθική, πρακτική και οικονομική υποστήριξη του Συλλόγου Βοηθών Μητρότητας Ελλάδος, του Οργανισμού Association La Culture Pour Vivre, και του DONA International. Η απεσταλμένη βοηθός μητρότητας ήταν η Μαρία Ανδρεουλάκη,διεθνώς πιστοποιημένη βοηθός μητρότητας, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Βοηθών Μητρότητας,  και εκπαιδεύρτρια της Ελληνικής εκπαίδευσης βοηθών μητρότητας.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την αναφορά της από το συνέδριο:

Αναφορά Συνεδρίου DONA International