ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

2η Πανελλήνια Συνάντηση Βοηθών Μητρότητας - Νοέμβριος 2019 

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η 2η πανελλήνια συνάντηση βοηθών μητρότητας.

 

Ο ΣΥ.ΒΟ.Μ.Ε. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ, ΜΑΪΟΣ 2019 

Ο Σύλλογος Βοηθών Μητρότητας υποστηρίζει μια πρωτοποριακή εκδήλωση! Η Θέμις Στυλιανοπούλου, φωτογράφος, πιστοποιημένη βοηθός μητρότητας και μέλος του συλλόγου μας, θα πραγματοποιήσει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «traveller.» την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 

Ο Σύλλογος Βοηθών Μητρότητας συνδιοργανώνει την έκθεση για τη ζωή και το έργο του Φρεντερίκ Λεμπουαγιέ, που θα λάβει χώρα στη Zivasart Gallery στο Μαρούσι, από 18 Νοεμβρίου 2018 έως 1 Δεκεμβρίου 2018.

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΗΘΩΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 

Μια ολοήμερη συνάντηση βοηθών μητρότητας από όλη την Ελλάδα που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε η μια την άλλη, να μοιραστούμε, να ρωτήσουμε, να μάθουμε, να ανοίξουμε την αγκαλιά και την καρδιά μας, να τραγουδήσουμε, να παίξουμε και άλλα πολλά!

Αναφορά Πανελλήνιας Συνάντησης

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "FREEDOM OF BIRTH" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 

Μέλη του Συλλόγου Βοηθών Μητρότητας Ελλάδος, σε συνεργασία με το ENCA Hellas, διοργανώσαν την προβολή του ντοκιμαντέρ "Freedom for Birth", που αφορά στην υπόθεση της μαίας και μαιευτήρος Ágnes Geréb που καταδικάστηκε σε φυλάκιση, και στην υπόθεση της Anna Ternovsky, μητέρας η οποία διεκδίκησε στο δικαστήριο της Χάγης, το δικαίωμά της να γεννήσει στο σπίτι της.

Αναφορά Προβολής Ντοκιμαντέρ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ, ENCA HELLAS, ΜΑΪΟΣ 2012, ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

«Γεννώ όπου επιθυμώ, όπως επιθυμώ και με όποιον επιθυμώ».
Ενεργή συμμετοχή του Συλλόγου, μέσα από εκδηλώσεις-συζητήσεις, προβολές, εκθέσεις ζωγραφικής και προσφορά δωρεάν υπηρεσιών βοηθού μητρότητας, όπως και ενημερωτικές ομιλίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟΥΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012, Yoga4life, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Βοηθοί Μητρότητας εκπαιδεύουν Βοηθούς Μητρότητας. Ανοιχτή παρουσίαση για όλους, με προβολή του ντοκυμαντέρ «Βοηθός Μητρότητας: ‘Ένα βασικό συστατικό» από το Dona International και συζήτηση.

 

ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΚΑΡΥΔΙΑ, ΚΗΦΙΣΙΑ

Προβολή βίντεο του Dona International με θέμα «Βοηθός Μητρότητας: Ένα βασικό συστατικό» και συζήτηση.
Προϊόντα για τη μαμά, το μωρό και το παιδί, δώρα από τη λαχειοφόρο, σπιτικός μπουφές, και μια υποτροφία για μια νέα βοηθό μητρότητας.

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011, ΜΑΡΟΥΣΙ

Μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση της τεχνικής, βασισμένη στο θεραπευτικό έργο της Δρ. Εύας Ράιχ, Gentle BioEnergetcis. 
Η συνάντηση συνδιοργανώθηκε με το ENCA Hellas.

 

 

ΓΕΥΜΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2011, LEARNING STEPS, ΚΗΦΙΣΙΑ 

Ο κήπος του παιδικού σταθμού - νηπιαγωγείου Learning Steps παραχωρήθηκε για το γεύμα πανδαισίας γεύσεων που διοργάνωσε ο Σύλλογος, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα της συμμετοχής μέλους του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαιδευτών βοηθών μητρότητας που προσφέρει ο διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός DONA International στις ΗΠΑ.
Σπιτικός μπουφές, τραγούδι, χορός, συζητήσεις, διασκέδαση και ανταλλαγή γεύσεων και ιδεών.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ, ENCA HELLAS, ΜΑΪΟΣ 2011, ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

«Γεννώ όπου επιθυμώ, όπως επιθυμώ και με όποιον επιθυμώ».
Ενεργή συμμετοχή του Συλλόγου, μέσα από εκδηλώσεις-συζητήσεις, προβολές, εκθέσεις ζωγραφικής και προσφορά δωρεάν υπηρεσιών βοηθού μητρότητας, όπως και ενημερωτικές ομιλίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.